voor een mooier thuis
  0
  Totaal
  € 0,00
  • Uw winkelmandje is leeg

  Stockholm

  Zweedse elegantie – de Stockholm

  De 3-zitsbank IKEA Stockholm is een prachtige bank uitgevoerd in een modern design die veel zitcomfort biedt. De naar boven versmalde armleuningen, de rechthoekige vorm en de elegante pootjes verlenen de bank een luchtig en modern uiterlijk. Met onze prachtige hoezen kun je jouw IKEA-bank geheel naar wens stylen en er een uniek meubel van maken dat helemaal past binnen jouw interieur.

  Een nieuwe hoes voor een IKEA-Stockholm?

  Ben je uitgekeken op jouw IKEA-bankstel? Bekleed hem dan opnieuw met een van onze hoezen! Je zult versteld staan van het resultaat. Bekijk onze prachtige collectie hoezen voor IKEA-meubelen. Onze hoezen zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig afneembaar en reinigbaar.

  Wij bieden meer dan honderd verschillende stoffen in talloze kleuren - met patroon of uni, tijdloos of volgens de laatste woontrends. Met onze stoffen kun je jouw stoel geheel naar jouw persoonlijke wensen afstemmen op je woonsmaak.

  IKEA hoes voor Stockholm 3-zitsbank IKEA
  IKEA hoes voor Stockholm 3-zitsbank
  Product is verkrijgbaar in 110 uitvoeringen
  Reeds vanaf
  € 317,99

  Zweedse elegantie – de Stockholm

  De 3-zitsbank uit de IKEA Stockholm-reeks is een stijlvolle, comfortabele design bank. De naar boven verslankte leuningen geven de bank een elegant uiterlijk. Met een van onze prachtige hoezen kun je je IKEA-sofa geheel naar wens stylen en er een uniek meubel van maken dat helemaal past binnen jouw interieur.

  Een nieuwe hoes voor een IKEA-Stockholm?

  Ben je uitgekeken op je Stockholm-sofa van IKEA? Bekleed hem dan opnieuw met een van onze prachtige hoezen en je zult versteld staan van het resultaat. Je bank oogt als nieuw en je hele woonkamer fleurt op!

  Wij bieden meer dan honderd verschillende stoffen voor onze hoezen: vele verschillende kleuren, met patroon of uni, tijdloos of volgens de laatste woontrends. Met onze stoffen kun je je stoel geheel naar je persoonlijke wensen afstemmen op je interieur. Onze hoezen zijn van hoge kwaliteit en worden speciaal gemaakt voor IKEA-meubels. Ze beschikken over een perfecte pasvorm. Bovendien zijn ze eenvoudig afneembaar en gemakkelijk reinigbaar.

  Terug naar boven
  Kostenlose stoffproben