Uw winkelmandje is leeg

laat je inspireren

weet je niet hoe het werkt?

ontdek onze voordeelacties

Happy weekend! Gordijnen op maat -20%

Happy weekend! Gordijnen op maat -20%

Happy weekend!

Gordijnen op maat -20%

Menu

Over Dekoria

Onze onlineshop dekoria.nl een van de grootste online shops voor textielproducten voor uw huis, met een assortiment van meer dan 50.000 artikelen van hoogwaardige maar toch voordelige stoffen, voor de decoratie uw huis, woning en kantoor. We staan vooral bekend om ons maatwerk voor raamdecoratie. Onze stoffen zijn designgericht, kwalitatief hoogwaardig, fris en volgen altijd de laatste trends.

De exclusieve creaties betoveren door hun ongeëvenaarde elegantie die ontstaat door een subtiel samenspel van fijn getekende designs, fantastische kleuren en exquise materialen.

Met prachtige kleuren en fantastische patronen bieden we input en inspiratie voor al uw fantasieën over de inrichting. Met Dekoria kunt u accenten zetten met textiel die niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar zijn.

De focus van ons veelzijdige productpalet wordt gevormd door raamdecoraties, zoal vouwgordijnen, gordijnen, zitkussens of tafelkleden. Als stijlvolle aanvulling op de gevarieerde textielproducten hebben we ons gespecialiseerd in stoel- en zitkussenhoezen voor IKEA-meubelen. Zo bieden wij bijvoorbeeld meer dan 100 verschillende stofpatronen aan voor de meest uiteenlopende modellen van de Ektorp-reeks.

 

Service met een grote S!

We versturen gratis stofsamples en helpen onze klanten graag en competent.

De productie van onze producten vindt uitsluitend in Europa plaats. Door gebruik te maken van de modernste technologieën en samen met 200 werknemers zorgen wij voor een efficiënte productie. Op basis van de geoptimaliseerde productie- en logistische processen kan – ook bij individuele, volgens uw persoonlijke wensen gemaakte stoffen – een levertijd van maximal 7 werkdagen (in Duitsland) worden verzekerd.

Het merk Dekoria wordt in Europa in veel landen al sinds lange tijd succesvol gerepresenteerd. Onder anderen in Denemarken, Noorwegen, Groot-Brittanië, Polen, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Zweden, Slowakije. Dekoria GmbH werd in 2009 in Duitsland opgericht. Het hoofdkantoor zit in Berlijn.

 

Enkele impressies uit onze productiehallen vindt u op ons Youtube-kanaal: