Uw winkelmandje is leeg

laat je inspireren

weet je niet hoe het werkt?

ontdek onze voordeelacties

Menu

Textielproducten voor uw huis

Textielproducten en stoffen zijn niet meer weg te denken uit onze binneninrichting. Of het nu gaat om raamdecoratie, tafeldecoratie, inkijkbescherming of om de inrichting van kamers – textielproducten geven uw woning een hele bijzondere ‘touch’ en onderstrepen uw individualiteit. Het zijn de ‘kleren’ voor ons huis.

Dekoria biedt hoogwaardige textielproducten voor iedere smaak: gordijnen en vitrages, vouwgordijnen, kussens en kussenhoezen, spreien, knuffeldekens, plaids en veel meer. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 486 decoratieve stoffen en kunt u een heel persoonlijk ontwerp samenstellen.

Wij leveren ook maatwerk. U kunt bestelde producten precies op maat laten maken en individuele designs voor gordijnen en vitrages, vouwgordijnen, tafelkleden en spreien laten maken – alles speciaal volgens de door u opgegeven maten en zonder extra kosten. Kies nu de passende stof en afmeting, wij maken het voor u – precies passend en kosteloos.

Van de meeste stoffen die op dekoria.nl worden aangeboden kunnen heel verschillende textielproducten worden gemaakt; van de stof die u voor de gordijnen hebt gekozen kunnen bijvoorbeeld ook bijpassende kussenhoezen, tafelkleden of hoezen worden genaaid – allemaal op een plek en volledig op elkaar afgestemd. Dit biedt veel mogelijkheden voor een uiterst persoonlijke en unieke inrichting.