Uw winkelmandje is leeg

laat je inspireren

weet je niet hoe het werkt?

ontdek onze voordeelacties

Menu

Concept

Wij zijn al meer dan 20 jaar vol passie actief in de textielbranche en houden ons bezig met de inrichting van woonruimtes. Een nog mooier interieur, zowel thuis als op het werk, dat is onze missie. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige collecties, ruim 500 designs en meer dan 50.000 producten van de hoogste kwaliteit.

Word zelf designer: kies voor gordijnen die perfect passen bij je bank, kussens en tafelkleden. Ook de bijpassende accessoires vind je bij ons - alles eenvoudig online bestelbaar.

Ieder product dat je in onze winkel bestelt wordt speciaal voor jou gemaakt, aan een kwaliteitscontrole onderworpen en na een korte levertijd bij je thuis bezorgd.

Om de beslissing gemakkelijker te maken of een stof of patroon echt bij je inrichting past, bieden we de mogelijkheid om dit eerst te zien en te voelen. We sturen kosteloos stofsamples op, zonder verdere verplichting. Zo kun je in alle rust testen en beslissen of de gekozen stof je bevalt.

Bestel op maat gemaakte gordijnen, rolgordijnen of tafelkleden comfortabel vanuit je luie stoel. Kies de stof, het patroon, de kleur, de maat en de breedte en wij doen de rest, zonder extra kosten. Jij ontwerpt en wij leveren - precies op maat.

Bij ons is de klant altijd koning: gratis stofsamples, kosteloze naaiservice voor gordijnen, vouwgordijnen, spreien, tafelkleden en nog veel meer.

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar en geeft je graag advies, vriendelijk, competent en zonder enige verplichting.