Uw winkelmandje is leeg

laat je inspireren

weet je niet hoe het werkt?

ontdek onze voordeelacties

Menu

Textielproducten voor thuis

Textielproducten en stoffen zijn niet weg te denken uit ons interieur. Of het nu om raamdecoratie, tafeldecoratie of gordijnen gaat – stoffen geven je kamers een bijzondere touch en een persoonlijke tintje. Ze zijn de ‘kleding’ van ons huis.

Dekoria biedt hoogwaardige textielproducten voor elke smaak: gordijnen en vitrages, vouwgordijnen, kussens en kussenhoezen, spreien, dekens, plaids en nog veel meer. Bij ons kun je kiezen uit ruim 500 decoratieve stoffen waarmee je jouw persoonlijke ontwerp kunt samenstellen.

Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Laat je gordijnen, vitrages, tafelkleden en spreien op maat maken – alles speciaal in de door jou opgegeven maten en zonder extra kosten. Kies een passende stof en geef de juiste afmetingen door en wij gaan voor je aan de slag – perfect op maat en zonder extra kosten.

Van de meeste stoffen die op dekoria.nl worden aangeboden kunnen verschillende textielproducten worden gemaakt; van de stof die je voor de gordijnen hebt gekozen kunnen bijvoorbeeld ook bijpassende kussenhoezen, tafelkleden of hoezen worden genaaid, volledig op elkaar afgestemd. Dit biedt veel mogelijkheden voor een uniek en persoonlijk interieur.