Uw winkelmandje is leeg

laat je inspireren

weet je niet hoe het werkt?

ontdek onze voordeelacties

Menu

Filteren

-
meer (1)minder

Spiegels

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Als je haar maar goed zit! ‘s Ochtends helpt de spiegel in de badkamer je bij het creëeren van een mooi en verzorgd uiterlijk. Maar soms is het prettig om gedurende de dag in het voorbij gaan nog even te kunnen checken of alles er nog zo uitziet zoals de bedoeling was. Dan komt een mooie moderne of antieke spiegel in de woonkamer goed van pas. En daar blijft het niet bij! Je kamer lijkt groter en lichter met een grote wandspiegel of meerdere kleine spiegels bij elkaar.

 

Klassieke spiegels

Behalve groter en lichter kan een klassieke spiegel in een wit houten frame uw slaapkamer of keuken ook romantische flair geven. Staande spiegels met een wit en ecru frame passen bijvoorbeeld bijzonder mooi op je dressoir en zijn erg geschikt als passpiegels. Zo weet je zeker dat je tip top voor dag kunt komen.

 

Landelijke spiegels

Voor ruimtes in een meer landelijke stijl biedt Dekoria de keuze uit verschillende landelijke spiegels voor in uw keuken of woonkamer. Een landelijke spiegel staat bekend om zijn robuuste vorm en heeft vaak een dikke houten lijst. De lijst kan bewerkt zijn met verf, whitewash of puur natuur worden gelaten. De keuze voor het soort hout geeft de spiegel een zachtere of juist modernere uitstraling. Dekoria heeft voor ieder wat wils!

Spiegels