Uw winkelmandje is leeg

laat je inspireren

weet je niet hoe het werkt?

ontdek onze voordeelacties

Menu

Leveren en betalen

1. Onze leveringsvoorwaarden gelden voor verzending binnen Nederland  en Belgie.  Aangezien alle artikelen individueel geproduceerd worden nadat ze besteld zijn, bedraagt de levertijd 6 werkdagen. U heeft de mogelijkheid om uw bestelde waren via onze partner www.paypal.de (automatische incasso, creditcard) te betalen.

Wij hebben geen leveringsverplichting. Leveringsvertraging geven geen aanspraak op een schadevergoeding. Als we te laat zijn met de levering, hebben we aanspraak op een redelijke verlenging van de leveringsperiode. Als het product binnen deze verlenging wordt geleverd, is het geleverd op grond van het contract. In principe wordt het product door DPD geleverd. Voor leveringsvertragingen als gevolg van overmacht, gewijzigde wettelijke goedkeuringen en wetten, storingen, arbeidsgeschillen en/of materiële problemen – ook als deze tijdens de levering plaatsvinden – zijn wij, ook bij bindend overeengekomen leveringsdata, niet aansprakelijk. In deze gevallen wordt de overeengekomen datum stilzwijgend verlengd met de tijd die redelijkerwijs nodig is om deze hindernissen te verwijderen. We hebben het recht om de bestelling in deelleveringen te bezorgen. De klant moet deze aannemen, als redelijkerwijs mag worden aangenomen dat deze voor hem bedoeld zijn.

2. Catalogus(sen)

Alle beschrijvingen in onze catalogi zijn met de nodige zorg geschreven. Verkeerde informatie geeft geen aanspraak op schadevergoedingen.

3. Verstuur – en transportkosten

Onze leveringstijd is 6 werkdagen.

We leveren in Nederland (Verzendkosten: 6,95 Euro, behalve bij meubels).
We leveren in Belgie (Verzendkosten: 9,90 Euro, behalve bij meubels).

Wij sturen u een mailtje, zodra de goederen aan de pakketdienst DPD zijn overgedragen.

4, Betalingsvoorwaarden:


De klant heeft voor de levering de volgende kosteloze betaalmogelijkheden:

a.) via www.paypal.nl. Indien u hier nog geen toegangsgegevens/ account heeft kunt u dit tijdens de bestelling nog aanmaken. Na het invoeren van de bestelling wordt u automatisch doorgestuurd naar paypal. Paypal is voor u als klant uiteraard gratis.

b) via overboeking. Plaats uw bestelling en kiest dan voor overboeking. U krijgt de bankgegevens te zien en zodra uw betaling bij ons binnen is, ontvangt u een bevestiging van uw betaling en bestelling.

c) via iDEAL. Met iDEAL kunt u veilig betalen via de internetbetaalomgeving van uw eigen bank. U doorloopt dezelfde stappen als bij internetbankieren. Betaling is eenvoudig en gaat volgens strenge veiligheidseisen van uw bank.

Alle persoonlijke gegevens worden via SSL gecodeerd en zijn zodoende bij de overdracht via internet ‘bugproof’. Uitgebreide informatie op het gebied van gegevensbescherming vindt u bij punt 10 ‘Gegevensbescherming en -veiligheid’.