Uw winkelmandje is leeg

laat je inspireren

weet je niet hoe het werkt?

ontdek onze voordeelacties

Menu

Filteren

-
meer (1)minder

Kandelaars en waxinelichthouders

Kandelaars en theelichthouders als sfeermakers

Licht van lampen, maar vooral ook van kaarsen, is een belangrijke sfeermaker in huis. Een woonkamer of slaapkamer die nog wat koud en kil aandoet, kan in een handomdraai tot een gezellige ruimte worden omgetoverd met de juiste kandelaar of theelichthouder.

Als het buiten guur en koud is, is er bovendien niks fijner dan onder een deken te kruipen met een kop warme chocolademelk en een paar kaarsjes aan te steken. Met een lekker muziekje en een goed boek ben je het weer buiten zo vergeten!

Groot assortiment aan kandelaars

Voor dit soort avonden heeft Dekoria een heel assortiment aan kandelaars en theelichthouders in de aanbieding! Van antieke kandelaars van hout voor een kaars tot glazen kandelaars voor twee en meer kaarsen - en alles daar tussen in. Ook bieden we een ruim assortiment van theelichthouders voor een of meer theelichtjes.

Staande kandelaars

Maar kaarsen en kandelaars zijn niet alleen geschikt voor ‘s avonds! De meest klassieke kandelaar is natuurlijk de staande kandelaar. Prachtig als decoratie in de hoek van de kamer, of een kleiner model voor midden op de eettafel. Je zult versteld staan van de complimenten die je van je gasten zult ontvangen!

Kandelaars en waxinelichthouders