voor een mooier thuis
  0
  Totaal
  € 0,00
  • Uw winkelmandje is leeg

  Kussenhoezen

  Dekoria heeft een groot assortiment aan kussenhoezen met smaakvolle designs. Kies uit ons omvangrijke aanbod aan hoogwaardige kussenhoezen de juiste uit, om een kussen geheel naar uw eigen smaak te creëren. Natuurlijk krijgt u bij ons niet alleen de kussensloop, maar ook de bijbehorende vulling voor de kussenhoezen van uw keuze.

  Naast kussenhoezen biedt dekoria.nl ook comfortabele nekrollen in veel verschillende aantrekkelijke stoffen. Met de nekrollen en kussens van Dekoria geeft u uw kamers een hele persoonlijke uitstraling, en dankzij de hoogwaardige vulling blijft er ook wat comfort betreft niks te wensen over. Creëer een geheel eigen stijl met de kussens uit ons aanbod. Ook als geschenk zijn de kussenslopen met bijbehorende vulling zeer geschikt, als wandkussen bijvoorbeeld.

  Op de volgende pagina's vindt u gedetailleerde informatie over onze kussenslopen en de bijbehorende vulelementen etc.

  Neem contact met ons op indien u vragen heeft over onze producten, of over kussenhoezen of andere artikelen uit ons palet.

  Categorie

  Filteren

  Kussenhoezen

  • Kussens en Kussenlopen

  • Als u ‘s avonds thuis komt, wilt u natuurlijk dat het daar zo gezellig mogelijk is. Een gezamenlijke televisie-avond met familie of vrienden wordt nog leuker als u niet alleen de juiste snacks en drankjes, maar ook de juiste kussens hebt. Mooie kussens en kussenslopen leveren een belangrijke bijdrage aan een gezellige inrichting van uw woning. Zo kunt u met kussens kleuraccenten zetten. Maar kussens zijn niet alleen vanwege hun esthetische waarde nuttig, ze hebben ook een praktische functie. Ze zorgen voor groter zitcomfort op harde houten stoelen of plastic klapstoelen.

   GRATIS STOFSAMPLES


  Dekoratieve kussens en vloerkussens

  • Geef uw slaapkamer hotel-flair, door kussens van verschillende grootte op uw bed te draperen. Of u nu van kitsch of chique houdt, Dekoria heeft voor ieder wat wils. Dekoria heeft een groot assortiment aan kussens en kussenhoezen met smaakvolle designs. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige kussenhoezen, decoratieve kussens of vloerkussens; bij Dekoria slaagt u altijd. Kies uit ons omvangrijke aanbod aan hoogwaardige kussenhoezen en creëer een kussen geheel naar uw eigen smaak. Natuurlijk krijgt u bij ons niet alleen de kussensloop, maar ook de bijbehorende vulling voor de kussenhoezen van uw keuze.

  kussenhoezen

  Naast kussenhoezen biedt dekoria.nl ook comfortabele nekrollen in veel verschillende aantrekkelijke stoffen. Met de nekrollen van Dekoria geeft u uw kamers een hele persoonlijke uitstraling, en dankzij de hoogwaardige vulling blijft er ook wat comfort betreft niks te wensen over. Ook als geschenk zijn de kussenslopen met bijbehorende vulling zeer geschikt, bijvoorbeeld als wandkussen.


  INRICHTINGSTIPS VAN DEKORIA
  Resultaten sorteren
  Terug naar boven
  Kostenlose stoffproben